Groene kardemompeulen

Groene kardemompeulen wordt beschouwd als kardemompeulen.

Alternatieve naam: groene kardemompeul.

Zoek naar groene kardemompeulen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met groene kardemompeulen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste groene kardemompeulen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient groene kardemompeulen:

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala I

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Specerijenmengel voor dumgerechten

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, venkelzaad en zwarte kardemompeulen

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala uit Kasjmir

Ingrediënten:
anijszaad, fenegriekzaad, gemalen foelie, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, laurier, nootmuskaat en zwarte kardemompeulen

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Garam masala

Ingrediënten:
groene kardemompeulen, kaneelblad, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Kardemomwodka

Ingrediënten:
groene kardemompeulen en wodka

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Garam masala

Ingrediënten:
kaneelstokje, kardemompeulen, komijnzaad, kruidnagels, nootmuskaat en venkelzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Tangerine Love

Ingrediënten:
clementines, kardemompeulen, mandarijnen, rietsuiker en rozenblaadjes

Soort:
zoet / chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Basisrecept uit Honey & co:

Zoete kruidenmix

Ingrediënten:
gemberpoeder, gemalen kaneel, kardemompeulen, kruidnagel, mahlebzaad, nootmuskaat en venkelzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Vislever

Ingrediënten:
kardemompeulen, kruidnagel, laurier, roglever, steranijs, tijm en vislever

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Pittige radijsjes

Ingrediënten:
chilivlokken, kardemompeulen, korianderzaad, radijsjes en zeezout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Drinken / cocktails uit Nopi:

Banaan en kardemom

Ingrediënten:
appelsap, banaan, bananenbladeren, bobs kardemombitter, flor de cana witte rum, honing, kardemomhoning, kardemompeulen, limoensap en velvet falernum likeur

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

KHEER

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelschaafsel, basmatirijst, kardemompeulen, pistacheschaafsel, rozenwater, rozijnen en volle melk

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Baharat

Ingrediënten:
gemalen piment, kaneelstokje, kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, muskaatnoot en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch