Gemalen groene kardemom

Gemalen groene kardemom wordt beschouwd als groene kardemompeulen.

Zoek naar gemalen groene kardemom in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gemalen groene kardemom in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gemalen groene kardemom recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gemalen groene kardemom:

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kwartel gebakken in Turks brooddeeg met pistachesaus

Ingrediënten:
bloem, citroen, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, gemalen groene kardemom, gemalen komijn, knoflook, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, verse bladpeterselie, verse munt, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Tartelettes met rozenwater en kardemom

Ingrediënten:
agar-agar, amandelmelk, gemalen kardemom, kardemom, melk, rijststroop, rozenblaadjes, rozenwater en volle melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Specerijenmengel voor dumgerechten

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, venkelzaad en zwarte kardemompeulen

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Indiase pompoenjam

Ingrediënten:
gemalen kardemom, kardemomzaaddozen, oranjebloesemwater, oranje pompoen, pistaches en suiker

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Turkse koffie met specerijen

Ingrediënten:
anijszaad, espressokoffie, gemalen kardemom, gemberpoeder, kaneel, kardemom, korianderzaad, mastiek, suiker en water

Keuken:
Turks / Orientaals / Sefardisch / Joods