Kruidkoekjes

Kruidkoekjes wordt beschouwd als kruidkoek.

Zoek naar kruidkoekjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kruidkoekjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kruidkoekjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kruidkoekjes:

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekruide foie gras

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, cacao, ganache van foie gras, kruidkoek, rode voedingskleurstof en speculaaskruiden

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras en terrine mi-cuit

Ingrediënten:
foie gras, kruidkoek, quatre épices en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

oesters in cava

Ingrediënten:
agar-agar, amandelschaafsel, cava, gekonfijte citroen, kerrie, kruidkoek, oester, royal gala-appel en xantana

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met peperkoek

Ingrediënten:
bruine saus, bruine suiker, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, ontbijtkoek, peperkoek, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoete kruidkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, anijspoeder, bakpoeder, eieren, gemberpoeder, boter, honing, kaneel, kokosmeel, kruidkoek, kruidnagel, nootmuskaat, roomboter en witte peper

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras met kruidkoekkruim

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, foie gras, kruidkoek, melk, polenta, rietsuiker en rozijnen

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Scarlet o'haravulling

Ingrediënten:
appel, boter, broodkruim, calvados, cognac, ei, gevogeltegehakt, kalfsgehakt, ontbijtkoek, peperkoek, sjalot, varkensgehakt, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte