Foie gras met kruidkoekkruim

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 36 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pepermosselen

Een recept uit

Kalfslever met balsamico-azijn

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Vederlichte verveinecake met gemarineerde aardbeien

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Fegato al balsamico - Kalfslever met balsamicosaus

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest