Haas
Haas wordt beschouwd als wild .
Alternatieve namen:
afsnijsel van haas en hazenbotten.
Zoek naar haas in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met haas in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste haas recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient haas :
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, haas, knoflook, kruidenazijn, kruidnagel, laurierblad, mager rookspek, margarine, peperkorrels, peterselie, rode wijn, room, tijm, ui en wortel
Soort: gevogelte
Ingrediënten: haas en sultana's
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: haas en sauce royale
Soort: wild
Ingrediënten: citroenschil, gezouten spek, haas, hazenbloed, hazenlever, kleinwild, marinade met zuiderse kruiden, rode bessengelei, zout en zwarte peper
Soort: wild en gevogelte
2 notities
Ingrediënten: haas en wijn
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: haas en wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, haas, kalfshersenen, kippenlever, lavas, peper, saus bij haas, varkensgehakt, varkensnet en wild
Keuken: Romeins
Ingrediënten: haas, jeneverbessen, pancetta en wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: cognac, gans, haas, knoflook en sjalot
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, ganzenvet, haas, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, knoflook, kruidnagel, peper, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, ui, vet spek, wild, wortel en zout
Keuken: Frans
Advertentie
Ingrediënten: cognac, haas, peper, pure chocolade, vetstof, wijnmarinade en zout
Soort: wild
Ingrediënten: droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, haas, hazenhart, hazenlever, hazennieren, peper, rode wijn, spek, ui en zout
Soort: wild en gevogelte / wild
Ingrediënten: bleekselderij, chocolade, hazenbloed, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, hazenvlees, melk, olijfolie, pappardelle, peterselie, rode wijn, ui, varkensbloed, wild, wildfond, winterwortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: hazenpeper
Soort: wild en gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: hazenpeper
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: hazenrugfilet, rode wijn, tijm, vleesjus en wild
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: hazenpeper en korstdeeg
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: bloem, bruine linzen, cognac, groene paprika, haas, hazenbloed, hazenlever, kippenlevers, knoflook, kruidnagels, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, quindillapaprika, rode wijnazijn, sjalot, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: haas, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, tomatenpuree, verse marjoraan, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild / feestdagen
Advertentie
Ingrediënten: boter, foelie, gemalen kruidnagel, ui, haas, jeneverbessen, knolselderij, water, nootmuskaat, pastinaak, salie, bleekselderij, tijm, worcestersaus en wortel
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / wild
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: feestdagen
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: sauzen / bouillon
Advertentie
Wanneer je naar afsnijsel van haas, haas a la royale of hazenbotten zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om haas met lever , haaspoulet , haasvlees , hazenbloed , hazenbout , hazenfilet , hazenhart , hazenlever , hazenlongen , hazenpeper , hazenrug , hazenvlees , jonge haas en karkas van haas .
Haas-boeken
Dol op haas? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: