Hirschspiesse mit Apfel und Bacon / Hertenspies met appel en bacon
Je vindt dit recept op pagina 19 in Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- feestdagen
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Ravioli gevuld met gekonfijt wild zwijn en cantharellen
delicious. magazine - 2009-01Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen

Wild zwijn na de jacht
