Hazenpeper

Hazenpeper wordt beschouwd als haas.

Zoek naar hazenpeper in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hazenpeper in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste hazenpeper recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hazenpeper:

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Hazenpeper

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, hazenpeper, italiaanse kruiden, knoflook, kruidnagel, laurierblad, rode spaanse peper, rode wijn, spekreepjes, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en wildfond

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Hazenpeper pot pie met oester

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, ei, guinness, hazenpeper, maanzaad, oester, olijfolie, ui en wildbouillon

Soort:
wild
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Hazenragout op onze wijze

Ingrediënten:
citroenschil, gezouten spek, haas, hazenbloed, hazenlever, kleinwild, marinade met zuiderse kruiden, rode bessengelei, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haas met kastanjes

Ingrediënten:
droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Lièvre à la royale

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, ganzenvet, haas, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, knoflook, kruidnagel, peper, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, ui, vet spek, wild, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Herfstsoep met haas

Ingrediënten:
boter, foelie, gemalen kruidnagel, ui, haas, jeneverbessen, knolselderij, water, nootmuskaat, pastinaak, salie, bleekselderij, tijm, worcestersaus en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / wild