Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Keuken:
Duits / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rehspiesschen mit Zimt auf Selleriecreme - Reespiesje met kaneel en knolselderijcrème

Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche

Werken met Wild

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Ravioli gevuld met gekonfijt wild zwijn en cantharellen

delicious. magazine - 2009-01

Wild zwijn na de jacht

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12