Hazenfilet
Hazenfilet wordt beschouwd als haas .
Alternatieve naam:
haasfilet.
Zoek naar hazenfilet in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hazenfilet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste hazenfilet recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hazenfilet :
Ingrediënten: boter, champignon, citroenschil, demi-glace, hazenfilet, knoflook, madeira, meel, sjalot, tomatenpuree, verse peterselie, vet spek, zout en zwarte peper
Keuken: Europees / Oostenrijks
Soort: wild
Ingrediënten: boter, bruine saus met mosterd, hazenfilet, hazenrug, kleinwild, zout en zwarte peper
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: haasfilet, olijfolie en pure chocolade
Soort: carpaccio/tartaar / wild
Ingrediënten: bieslook, bosbessenconfituur, boschampignons, hazenfilet, maïszetmeel, peper, rode port, rode wijn, rodewijnazijn, sjalotjes, vetstof, wildfond en zout
Soort: wild
Ingrediënten: haas en sultana's
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: droge witte wijn, ei, foie gras, hazenfilet, hazenlever, hazenvlees, laurier, peper, pistaches, sjalotten, spek, tijm, varkensvet, vierkruidenmengsel en zout
Soort: wild / varkensvlees / pastei
Advertentie
Ingrediënten: haas en wijn
Keuken: Italiaans
2 notities
Ingrediënten: haas en wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, citroen, haasfilet, handpeer, peper, rozijnen, rum, ui, vijfkruidenpoeder, zonnebloemolie en zout
Soort: wild
Ingrediënten: haas, jeneverbessen, pancetta en wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: haas en sauce royale
Soort: wild
Advertentie
Ingrediënten: cognac, gans, haas, knoflook en sjalot
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroenschil, gezouten spek, haas, hazenbloed, hazenlever, kleinwild, marinade met zuiderse kruiden, rode bessengelei, zout en zwarte peper
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, haas, kalfshersenen, kippenlever, lavas, peper, saus bij haas, varkensgehakt, varkensnet en wild
Keuken: Romeins
Ingrediënten: cognac, haas, peper, pure chocolade, vetstof, wijnmarinade en zout
Soort: wild
Ingrediënten: droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Advertentie
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: feestdagen
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: sauzen / bouillon
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: sauzen / chocolade
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Advertentie
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits / Internationaal
Soort: sous-vide
Ingrediënten: wild
Keuken: Duits / Internationaal
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, ganzenvet, haas, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, knoflook, kruidnagel, peper, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, ui, vet spek, wild, wortel en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, foelie, gemalen kruidnagel, ui, haas, jeneverbessen, knolselderij, water, nootmuskaat, pastinaak, salie, bleekselderij, tijm, worcestersaus en wortel
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / wild
Wanneer je naar haasfilet zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Hazenfilet-boeken
Dol op hazenfilet? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: