nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:

Kokosmousse met ananascoulis

Ingrediënten:
ananas, citroensap, kokosijs, kokosmelk, melk en rietsuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:

Honingmousse met sinaasappel en noten

Ingrediënten:
cointreau, crème fraîche, honing, sinaasappel en witte druiven

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tropische vreugde

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakbanaan, banaan, ijs, klapper, kokosrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:

Schuimkransen met vanillemascarpone

Ingrediënten:
granaatappelpitten, mascarpone, meringuekransen, slagroom en vanillepeul

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Chocolade-ijs

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker, kookroom, melk, pure chocolade en vanille-extract

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Gelati

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroen, fijne tafelsuiker, hazelnoot, hazelnootpasta, limoncello, pure chocolade, sinaasappelsap, sojamelk, sojaroom en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Noors trio appeldessert

Ingrediënten:
boter, citroensap, elstar, groene appel, hazelnoten, kaneel, kaneelstokje, saffraan, sinaasappel, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Duochocolademouse

Ingrediënten:
chocoladelikeur, ei, espressokoffie, kersen, kirsch, mascarpone, pure chocolade, slagroom, suiker en witte chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Tiramisu van peer en gember met geraspte chocola

Ingrediënten:
chocolade, ei, gembersiroop, koffie, lange vingers, marsala, mascarpone, peer, stemgember en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Oma's appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, citroen, ei, gemalen beschuit, gemalen kaneel, amandel, amandel, rozijnen, stemgember, suiker, water, wit broodkruim en zure appels

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Meringuetaart met rozenwaterroom

Ingrediënten:
aardbei, blauwe bessen, eiwit, fijne kristalsuiker, frambozen, griekse yoghurt, rozenblaadjes, poedersuiker, rozenwater en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Zoete migas - migas canas

Ingrediënten:
kaneel, melk, olijfolie, oud witbrood en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Hazelnoten-honingsaus met ijs

Ingrediënten:
appelsap, blanke rozijnen, bruine basterdsuiker, calvados, hazelnoten, honing, roomboter, roomijs, rum en vanille-ijs

Soort:
saus/dressing/jus / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Diner / nagerecht uit Rauw:

Mango-passievruchtenijs & mascarpone

Ingrediënten:
lichtbruine basterdsuiker, mango, mascarpone en passievrucht

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Day and Night

Ingrediënten:
azijn, bicarbonaat, boter, cacao, cakemeel, crème fraîche, ei, epaisse, geconcentreerde melk, suiker, vanillesuiker en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Rabarber-engelwortelijs

Ingrediënten:
engelwortelstelen, honing, rabarber, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / ijs
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Citroen-limoengelei

Ingrediënten:
agar-agar, citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil en suikerstroop

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Oranjebloesemcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, oranjebloesemwater, pudding, room, sinaasappelschil, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Gestoofde pompoen met kokosroom

Ingrediënten:
japanse pompoen, kokosmelk, pompoen, suiker en verse munt

Keuken:
Thais
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Geïmpregneerd fruit - watermeloen

Ingrediënten:
bietensap, gember, suiker en watermeloen

Soort:
vegan
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Granaatappelsorbet

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker en granaatappel

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Summer pudding

Ingrediënten:
blauwe bessen, bramen, frambozen, oud witbrood, poedersuiker, rode bessen, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / fruit
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Geglazuurde chocoladetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, golden syrup, melk, poedersuiker en pure chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch