nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Profiteroles con sorpresa

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, hazelnoot, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en toffeesaus

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Bananensplit met hete toffeesaus

Ingrediënten:
aardbeienijs, banaan, boter, chocolade-ijs, fijne kristalsuiker, pecannoot, golden syrup, maraskijnkersen, pure chocolade, rietsuikerstroop, slagroom, vanille-extract en vanille-ijs

Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs:

Aardbeien en citroengrassoepje met vanille-mascarponeroom

Ingrediënten:
citroengras, gehakt, mascarpone, poedersuiker, slagroom, vanillepeul en verse aardbeien

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Aardbeien en kersen in drie kleuren chocolade

Ingrediënten:
aardbei, kersen, melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Goudrenetten met kastanjeroom en cidergranita

Ingrediënten:
cider, goudreinet, kastanje en room

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Sesame Apricots - Abrikozen met sesamzaad

Ingrediënten:
citroensap, clotted cream, gedroogde abrikozen, sesamzaad, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
fruit
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Homemade Cherry and Coriander Lokum - Turkish Delight met kersen en koriander

Ingrediënten:
glucose, kersen, korianderzaden, maïzena, pectine en poedersuiker

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / snoep
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Ahköekakan, Walnut and Chestnut Dessert - Walnoot en kastanjedessert

Ingrediënten:
boter, crèmehoning, druivenmelasse, gekonfijte kastanjes, room en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Zeer rijke chocolade brûlées

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Kwark met witte chocolade en frambozen

Ingrediënten:
frambozen, roomkwark en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Rijstpudding met karamel

Ingrediënten:
appel, babyananas, boter, citroensap, gecondenseerde melk, kortkorrelige rijst, rietsuiker, vijgen en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Stoofpeerflaugnard met pistachenootjes

Ingrediënten:
bloem, ei, kaneel, pistachenoten, portperen, suiker en volle yoghurt

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste Thaise rijstpudding - basisrecept

Ingrediënten:
kokoscrème, melk, pandanrijst, suiker en tropisch fruit

Keuken:
Thais
Soort:
rijst
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Peren met sabayon

Ingrediënten:
peren en sabayon

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Shaker-citroenpie

Ingrediënten:
citroen

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Sinaasappel-kaneelflan, gekaramelliseerde

Ingrediënten:
kaneel en sinaasappel

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Terrine met stoofpeertjes en witte chocolade

Ingrediënten:
stoofpeertjes en witte chocolade

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Cheesecake-blondies met bessen

Ingrediënten:
bessen

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Citroen-mascarponemousse met amaretticrunch

Ingrediënten:
amaretti, citroen en mascarpone

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Yoghurttrifle met pecan-koffiecrumble en citrus-gemberjam

Ingrediënten:
citroen, gemberjam, koffie en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Gepocheerde perziken met cava granizado

Ingrediënten:
cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Mousse von Weisser Schokolade und mokka / Mousse van witte chocola met mokka

Ingrediënten:
aalbessensap, bosbessen, cassistuiles, ei, gelatine, instant espresso-koffiepoeder, melk, pistaches, room, suiker, witte chocolade en zout

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Macaroons with Pomegranate and Beetroot Ganache - Macarons met een ganache van biet en granaatappel

Ingrediënten:
amandelmeel, biet, bietenpoeder, eiwit, ganache, poedersuiker en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Citrus Pudding with Cherry Sauce - Citruspudding met kersensaus

Ingrediënten:
bloem, kersensaus, margarine, melk, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en vanille

Keuken:
Turks
Soort:
pudding / vegetarisch