nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
amaretti koekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Sabayon

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Italiaans / Frans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Warme chocoladesoufflé

Ingrediënten:
bloem, eigeel, pure chocolade, roomboter, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soufflé / chocolade
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Winterbombe

Ingrediënten:
boter, clementine, frambozenjam, gekonfijte clementines, kersen op siroop, mandarijn, pannettone, pistachenoten, pure chocolade, vanilleroomijs en vinsanto

Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Karamelijs

Ingrediënten:
eierdooier, melk, room, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / ijs
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Crème caramel

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fijne suiker, melk en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Petits pots de crème

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fijne suiker, melk en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / nagerecht uit Home Made winter:

Clafoutis, het basisrecept

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, melk, poedersuiker, suiker, vanillestokje, vanillesuiker en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Key lime pie

Ingrediënten:
boter, ei, gecondenseerde melk, limoensap, suiker en volkorenbiscuitjes

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Crêpes suzette

Ingrediënten:
boter, cointreau, curaçao, fijne kristalsuiker, flensjesbeslag, mandarijnsap en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pannenkoeken en flensjes / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Champagnegelei met bessen

Ingrediënten:
agar-agar, bessen, champagne, citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil, suikerstroop en zoete bubbelwijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / vegan / pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Cinnamon pavlova, praline cream and fresh figs

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basterdsuiker, donkere chocolade, double cream, eiwit, honing, kaneelpoeder, mascarpone, moscovadesuiker en vijg

Soort:
zoet
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Rijstebrei

Ingrediënten:
boter, citroenschil, eidooier, fruit, kaneel, kaneelstang, melk, rondkorrelrijst, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / rijst
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
bloem, boter, compote, ei, kwark, oud brood, paneermeel, suiker, zout en zure room

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Rijstebrei-ovenschotel

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, ei, kaneelstang, kwark, rijstebrei en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / rijst
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Kerstsundaes

Ingrediënten:
brownies, chantilly, chocoladeroomijs, clementine, gekonfijte gember, noten, pudding, pure chocolade, roomijs, vanilleroom, vla en yoghurt

Soort:
vegetarisch / feestdagen / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Zabaglione

Ingrediënten:
eidooier, kristalsuiker en marsala

Soort:
vegetarisch / zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Passievruchtenfool

Ingrediënten:
citroensap, cointreau, double cream, passievrucht en poedersuiker

Soort:
vegetarisch / zoet
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte au citron

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eierdooier, fijne suiker, poedersuiker, room, zoet deeg en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / koek en gebak
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Frambozensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, crème pâtissière, eierdooier, eiwit, fijne suiker, frambozen, maïzena, melk, poedersuiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / soufflé
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Appels en peren in deeg

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, eierdooier, fijne suiker, hazelnoten, peer, specerijen en zoete appel

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / fruit / koek en gebak
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kaneelbavarois

Ingrediënten:
bladgelatine, eierdooier, gelatinepoeder, gemalen kaneel, kaneel, melk, slagroom, suiker en vanille-extract

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Koffiecrémets met chocoladesaus

Ingrediënten:
boter, fijne suiker, pure chocolade, room, roomkaas naturel en sterke koffie

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Sangriagranita

Ingrediënten:
citroengazeuse, citroensap, cognac, fruit, kaneel, kristalsuiker, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Rozijnentorrijas met honing-walnotensaus

Ingrediënten:
boter, brioche met rozijnen, ei, honing, kristalsuiker, manzanilla, olie, rozijnenbrood, slagroom, vanille-extract en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht