nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Vanilleijs met warme frambozen

Ingrediënten:
boter, frambozen, poedersuiker en vanilleijs

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Abrikozencompote

Ingrediënten:
abrikozen, amaretto, suiker en vanille

Keuken:
Frans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbei, banketbakkersroom, fijne kristalsuiker, gelatine, lange vingers en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / nagerecht uit Brindisa:

Melocotón cara,elizado con helado de manchego - Gekarameliseerde perzik met manchego-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagels, manchego-ijs en perzik

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Diner / nagerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:

Chocolade hazelnootmousse

Ingrediënten:
boter, eieren, expressokoffie, hazelnoten en kristalsuiker

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Vacherin met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, aardbeienijs, citroen, schuimpjes en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:

Dame Blanche

Ingrediënten:
cacao, roomijs, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Le Pèlerin en timbale - Amandelpudding

Ingrediënten:
abrikozenjam, abrikozensaus, amandelen, bisquitgebak, boter, cake, crème chantilly, eidooier, kirsch, melk, poedergelatine, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kruidige rijstpudding met cashewnoten en kardemom

Ingrediënten:
arboriorijst, cashewnoten, kardemompoeder, melk en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Diner / nagerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:

Kersencrumble met amandelen

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelschaafsel, bloem, boter, citroensap, kersen, kristalsuiker, maïzena, slagroom, suiker en water

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / nagerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Pistachewafels met mascarpone-frambozencrème

Ingrediënten:
boter, fijne tafelsuiker, frambozenjam, glucose, maltodextrine, mascarponecrème, melk, pistachenoten en pistache-olie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / nagerecht uit De truffel:

Warme soufflé

Ingrediënten:
boter, cassonade, eidooier, eiwit, kristalsuiker en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tartelletes aux fraises des bois - Tartelletjes met bosaardbeien

Ingrediënten:
abrikozengelei, banketbakkersroom, bloem, bosaardbeien, boter, fraise des bois-likeur, hard wenerdeeg, room en witte couverture

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tarte aux figues, sauce noisette et glace "PX" - Vijgentaart met een koffie-hazelnootsaus en sherry-ijs

Ingrediënten:
abrikozengelei, acaciahoning, crème noisette, gepocheerde vijgen, hard wenerdeeg, koffie-hazelnootsaus, minttopjes, px-roomijs en vijgen

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Geflambeerde abrikozen- of perziktaart

Ingrediënten:
abrikozentaart, cognac, kirsch, perziktaart en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Citroen-amandelcake

Ingrediënten:
amandelessence, boter, citroen, ei, gemalen amandelen, meel en witte basterdsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marianne Meijerink, Ina van Wijngaarden en M. Meijerink - Wat het Groene Hart schaft

Diner / nagerecht uit Wat het Groene Hart schaft:

Kweepeer in vanillesiroop

Ingrediënten:
citroen, kweeperen, laurier, suiker en vanillestokje

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Waaier van citrusvruchten met sabayon

Ingrediënten:
champagne, cointreau, crémant, eidooier, grand marnier, grapefruit, grapefruitsap, lavendelbloemen, sinaasappel, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Meringue met mais

Ingrediënten:
eiwit, gebrande maisbladmeel, gebrande vanilleroom, mascarpone, suiker, suikermais en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Kastanje, pompoen en kaneel

Ingrediënten:
kaneel, kastanjes en pompoen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Peren belle Hélène

Ingrediënten:
chocolade, in witte wijn gepocheerde peer, slagroom en vanilleijs

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Cerises farcies au sabayon de champagne et à la glace vanille - Gevulde kersen met een champignesabayon en vanilleijs

Ingrediënten:
amandelspijs, champagne, danish kirschberg, dragonblad, eidooier, kaneelstokje, kersen, kirsch, mintblaadjes, minttopjes, rode port, rode wijn, sinaasappelschil, suiker, tuiles, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Ton sut ton de framboises - Frambozen op verschillende manieren bereid

Ingrediënten:
abrikozengelei, banketbakkersroom, bloem, boter, frambozen, frambozencoulis, frambozenmousse, frambozensorbet, hard wenerdeeg, mintblaadjes en witte couverture

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pannenkoeken gevuld met dillekwark als dessert

Ingrediënten:
dille, ei, kwark, ongezoete pannenkoeken, suiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch