nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Diner / nagerecht uit Appels en peren:

Clafoutis van peer, kokos en limoen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kokos, handpeer, kokosmelk, limoen, slagroom, suiker, vanillestokje en vanillesuiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / nagerecht uit Turks kookboek:

Yoğurt tatlisi - Yoghurtcake

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, gist, suiker, water en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / nagerecht uit Turks kookboek:

Yassi kadayif - Deegdessert met siroop

Ingrediënten:
citroensap, ei, hazelnoten, kadayif deeg, melk, olie, suiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / nagerecht uit Turks kookboek:

Portokalli yoğurt - Sinaasappelyoghurt met basilicum en pijnboompitten

Ingrediënten:
basilicum, honing, pijnboompitten, sinaasappelsap en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Zuppa in fretta / papasca (haastige zuppa)

Ingrediënten:
banketbakkersroom, citroenzest, gekonfijt fruit, kaneelstokje, kruidnagel, maraschino, pan di spagna, sinaasappelzest, suiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Wilde bramen en maisijs

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babymaiskolf, boter, bramen, eidooier, invertsuiker, maiskolven, melkpoeder, room, suiker, volle melk, zoethout en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Sinaasappel-dadelsalade met rozenwater

Ingrediënten:
dadels, kaneel, poedersuiker, rozenblaadjes, rozenwater, sinaasappel en verse munt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Sinaasappelflan - flan de naranja

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Kweeperensorbet

Ingrediënten:
citroensap, kweepeer, suiker, vanillestokje, water en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Vlierbloesembeignets

Ingrediënten:
bier, bloem, ei, kaneel, olie, suiker, vlierbloesem en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Vijgen uit de oven

Ingrediënten:
citroen, kristalsuiker, mascarpone, slagroom en vijgen

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Ananasmysterie

Ingrediënten:
babyananas, eiwitten, boter, poedersuiker, lichtbruine basterdsuiker, limoen, meringues, munt, vanille-ijs en vanillestokje

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Terrine van rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, bonenkruid, bramen, frambozen, griekse yoghurt, limoen, rode aalbessen, vanillestokje en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Crumble met perzik

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, fleur de sel, boter, poedersuiker, marjolein, mascarpone, perziken, siroop, slagroom, koriander, tarwemeel, verveine en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Peer & vanille

Ingrediënten:
citroen, dille, karamelsaus, peren, phlox, slagroom, suiker, vanillestokje, vlambloemetjes en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Schwarzwald anders

Ingrediënten:
amandelpoeder, chocoladecake, eiwitten, poedersuiker, kersen, mascarpone, pure chocolade, slagroom, tarwemeel en zout

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Citroentaart in een nieuw jasje

Ingrediënten:
biologische citroen, bruine basterdsuiker, eieren, eiwit, boter, italiaanse meringue, maïzena, tarwemeel en water

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Rondje fruitsalade

Ingrediënten:
aardbeien, basilicum, frambozen, kaapse goudbessen, olijfolie, rietsuikersiroop, rode aalbessen, verveine, watermeloen en zwarte bessen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Rondom rabarber

Ingrediënten:
aardbeien, bruine basterdsuiker, fleur de sel, boter, griekse yoghurt, poedersuiker, rabarber, rietsuikersiroop en tarwemeel

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Millefeuille & vijgen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, eieren, poedersuiker, maïzena, melk, bladerdeeg, slagroom, vanillestokje en vijgen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Blauwe bessen & hangop van kwark

Ingrediënten:
blauwe bessen, dragon, koekjes, kwark en honing

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / nagerecht uit Vol Smaak:

Appelcrumble met blauwe bessen

Ingrediënten:
blauwe bessen, goudreinet, havermoutvlokken, rietsuiker, roomboter, vanilleijs, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel

Soort:
fruit
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Passievruchtcrème met frambozen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, frambozen, melk, passievrucht, slagroom, suiker en vanillepuddingpoeder

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / vegetarisch
Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Diner / nagerecht uit Meringue:

Liefdeshartjes met rabarber eb stemgember

Ingrediënten:
kristalsuiker, meringuemix, poedersuiker, rabarber, slagroom en stemgember

Soort:
zoet / vegetarisch