nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Gebakken oortjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, blue de wolvega, boter, duindoornsiroop, eendenlever, eidooier, eiwit, gist, kaneel, krenten, slagroom, suiker, sukade en yoghurt

Soort:
zoet / wild en gevogelte
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Fruitsalade 2

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, banaan, blauwe bessen, perzik, piña colada en watermeloen

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Fruitsalade 3

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeiendressing, macadamianoten, mango, nectarine en papaja

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeienbrood

Ingrediënten:
aardbeien, bakpoeder, bananen, bloem, griekse yoghurt, karnemelk, suiker, vanille en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Tomaat, yoghurtsorbet, crumble en specerijensiroop

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, cherrytomaten, citroenmelisse, ijswater, jeneverbes, kaneelsiroop, kardemompeul, korianderzaad, steranijs, suiker, vanillestokje, venkelzaad, water, witte basterdsuiker, yoghurt en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

IJs in laagjes: Cassata Palermitana

Ingrediënten:
geslagen room, mandarijnsap, pistacheijs, vanilleijs en zachte koekjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Crème sainte-Anne au caramel - Bitterkoekjespudding in vormpjes

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, karamel, melk, suiker, vanille-essence, vanillestokje en verkruimelde bitterkoekjes

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Diplomate pouding de cabinet - Diplomatenpudding

Ingrediënten:
aardbeiensaus, abrikozenjam, bigarreaux, bruine rum, ei, eidooier, gekonfijte abrikozen, gekonfijte ananas, gekonfijte angelica, kirsch, lange vingers, melk, rozijnen, sinaasappelrasp en water

Keuken:
Frans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Petits pots de crème - Karamelcrème in vormpjes

Ingrediënten:
ei, eidooier, karamel, melk, suiker, vanille-essence en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Savarin frangipane

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, frangipane, gekonfijte kersen, kirsch, poedersuiker en suikerstroop

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Sinaasappelcrème

Ingrediënten:
amandelen, citroen, ei, maïzena, sinaasappelrasp, sinaasappels, suiker en water

Keuken:
Internationaal / Romeins
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Tiramusi met wit koffieijs

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, grand marnier, koffiebonen, lange vingers, mascarpone, melk, room en suiker

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Diner / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :

Brown Breadcrumb and Violet Bombe - Bombe met bruin broodkruim en viooltjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, bruin broodkruimijs, eidooier, gekristalliseerde viooltjes, geroosterde broodkruimels, sinaasappellikeur, slagroom, vioolblaadjes en water

Keuken:
Amerikaans / Brits
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Salsa Moka - Mokasaus

Ingrediënten:
boter, pure chocolade, sterke koffie en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch / ijs
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Galette met limoncellocrème en gebakken aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, extra vierge olijfolie, limoncello, mascarpone, olijfolie, poedersuiker en roomboterbladerdeeg

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Omgekeerde rabarbertaartjes

Ingrediënten:
ei, gezouten roomboter, rabarber, roomboterbladerdeeg, suiker en vanilleroomijs

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Pouding Alsacien - Gegratineerde appels

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, golden delicious, kaneel, poedersuiker, pruimenjam, roggebroodkruim, rum, suiker, volkorenbroodkuimels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Frambozen-yoghurtijs

Ingrediënten:
crème de cassis, eiwit, framboos, magere yoghurt en suiker

Soort:
fruit / zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Banaan-karamelpudding

Ingrediënten:
banaan, bruine rum, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemalen kardemom, halfvolle melk, suiker en vanille-essence

Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Kiwisorbet

Ingrediënten:
citroensap, kiwi en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Kastanjetaart met lange vingers

Ingrediënten:
ei, eiwit, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk, rum, zoete kastanjepuree, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Yoghurtijs met vanille, walnoten en dadels

Ingrediënten:
ahornsiroop, dadels, ei, maïzena, melk, suiker, vanillestokje, walnoten, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / nagerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Hypotrimma

Ingrediënten:
blanke rozijnen, dadels, garum, honing, lavas, munt, olijfolie extra vergine, peper, pijnappelpitten, verse kaas, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Semifreddo van saffraan met compote van citrusfruit

Ingrediënten:
citroensap, ei, grapefruit, likeur, saffraan, slagroom, suiker, suiker, vanillestokje en water

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta