nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Beet Meringue

Ingrediënten:
albuminepoeder, ascorbinezuur, bietensap, citroenzuur, gesproeidroogde yoghurtpoeder en isomalt

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Diner / nagerecht uit Meringue:

Mix en match zomerse eron mess

Ingrediënten:
aardbeien, bosbessen, frambozen, gevriesdroogde frambozen, honing, poedersuiker, schuimpjes en slagroom

Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Bananenroomijs

Ingrediënten:
bananen, citroensap, lichtbruine basterdsuiker en slagroom

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

In boter gekarameliseerde appels

Ingrediënten:
appel, boter, roomijs en tafelsuiker

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:

Gefrituurd griesmeel - Pellegrino Artusi, 1891

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eiwit, fijn griesmeel, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Savarin chantilly

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, crème chantilly, gekonfijte kersen, kirsch, poedersuiker en suikerstroop

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Gebakken fruit

Ingrediënten:
appel, boter, druiven, honing, peer, sinaasappelsap, sorbetijs, suiker, tijm en vijgen

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Suzette-flensjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, flensjesbeslag, mandarijnlikeur, sinaasappel, sinaasappellikeur en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Perziken en frambozen uit de oven

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, frambozen, kristalsuiker, melk, perziken, vanillearoma, vanille-essence en vanille-extract

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Fruitslaatje

Ingrediënten:
amandelen, citroen, dadels, kaneel, sinaasappel, suiker en vanille-extract

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Karamelsaus bij karamelpoudding met sinaasappel en rum

Ingrediënten:
boter, dadels, lichtbruine suiker, room, rum, schenkstroop en vanille-extract

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Aerated Coffee Ice Cream

Ingrediënten:
boter, dextrose, eidooier, koffiebonen, propyleenglycolalginaat, roomkaas, suiker, volle melk en zout

Soort:
ijs
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:

Vlug mangoyoghurtijs in minihoorntjes

Ingrediënten:
honing, ijshoorn, limoen, mango, munt, pure chocolade en yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:

Zoete rijstcroquetten - Lisa Morgenstern, 1930

Ingrediënten:
ei, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, rozijnen en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Aardbeien in rode wijn

Ingrediënten:
aardbeien, beaujolais, crème de cassis, dragon, honing, rode bourgogne, roze peper, steranijs en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Apple brown betty met perzik en cranberry's

Ingrediënten:
appel, boter, broodkruim, citroensap, gedroogde cranberry's, gemberpoeder, kaneel, lichtbruine suiker, nootmuskaat, perzik, piment, rozijnen en vanille-ijs

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, melk, poedersuiker en witte basterdsuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:

Gebakken appels

Ingrediënten:
appels, boter, citroensap, honing, kaneel, slagroom, vanilleroomijs en zoete witte wijn

Soort:
zoet
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Broodpudding met witte chocolade, ananas en kokos

Ingrediënten:
boter, bourbon, cider, ei, geconfijte ananas, gezoete kokosvlokken, melk, slagroom, stokbrood, suiker, vanille-extract en witte chocolade

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Pere al vino bianco - Peren in witte wijn

Ingrediënten:
citroenschil, kaneelstokje, kruidnagels, peren, perenlikeur, slagroom, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Clafoutis à la bourdaloue - Kersen of perenflan met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelessence, kersenflan en perenflan

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

IJltempo mont blanc

Ingrediënten:
chocolade, double cream, kastanjepasta, meringue, poedersuiker, rum en slagroom

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Warme chocoladesoufflé

Ingrediënten:
bloem, eigeel, pure chocolade, roomboter, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Crème caramel

Ingrediënten:
ei, honing, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en water

Soort:
vegetarisch