nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Rijsttaart met kaneel en vijgen

Ingrediënten:
ei, gedroogde vijgen, gezouten boter, kaneelijs, kaneelpoeder, kaneelstokje, rondkorrelrijst, vanilleijs, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Poire belle Hélène

Ingrediënten:
bittere chocolade, cocktailkersen, kaneel, moezelwijn, peer, slagroom, suiker, vanilleijs en vanillesuiker

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pêche Melba

Ingrediënten:
citroensap, frambozen, frambozenlikeur, perziken uit blik, poedersuiker, slagroom, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Vanilleijs met gember en warme chocoladesaus

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, stemgember en vanilleijs

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Chocolade-koffiecrème (Dollase)

Ingrediënten:
boter, espressopoeder, melk, pure chocolade 64 procent cacao, room, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Koffiecocktail (Dollase)

Ingrediënten:
agargelei, iotagelei, kardemompoeder, koffie-air en kokosvlokken

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Espuma mit Schokoladen-Crumble und glasierter Birne - Schuim met chocladecrumble en geglaseerde peren

Ingrediënten:
chocoladecrumble, geglaceerde peren, melk, room, suiker en taïnorichocolade

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / nagerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Gestoofde kruidenpeertjes met koffie en kaneel met Griekse yoghurt

Ingrediënten:
citroenschil, kaneelstokje, oploskoffie, steranijs, stoofpeertjes, suiker en yoghurt

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / nagerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Aardbeienkletskop met oranjebloesem

Ingrediënten:
aardbeien, kletskop, mascarpone, oranjebloesemwater, suiker en vanille

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Cappuccino von Mokka-Mascarpone-Creme auf Physalis-Konfitüre / Cappuccino van mokka-mascarqponecrème op physalisjam

Ingrediënten:
amandelmelksneeuw, anijsstrooisel, chocoladespiralen, gelatine, koffiebonen, koffie-granité, mascarpone, physalisjam, ristretto, rozenbotteljam en suiker

Keuken:
Frans
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en tomatenmarmelade

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / nagerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Dessert-Dampfnudeln mit Zwetschgenkompott - Dessert-gestoomde noedels met kwetsencompote

Ingrediënten:
pasta

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
fruit / stomen
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / nagerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Rozemarijn-Abrikosen mit Himbeeren, Mascarpone und Amarettibröseln / Rozemarijn-abrikozen met frambozen, mascarpone en amarettikruim

Keuken:
Internationaal / Italiaans
Soort:
fruit / vegetarisch / garen in inmaakglas
Een recept uit  - Olivenöl special

Diner / nagerecht uit Olivenöl special:

Schokoladencrostini - Chocoladecrostini

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegan / chocolade
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / nagerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Mit Walnüssen geschmorte Birnen, dazu Rotwein-Eis / Met walnoten gesmoorde peren met rode wijn-ijs

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / ijs / in bakpapier gegaard
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / nagerecht uit Gesund Geniessen:

Früchtequark mit Krokant - Vruchtenkwark met krokant

Ingrediënten:
bosbessen, citroensap, cranberries, honing, kwark, rietsuiker en rijstkrokant

Keuken:
Duits
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Mousse au Chocolat à l'ancienne / Klassieke chocolademousse (Dollase)

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, suiker en valrhona guanaja

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Koffiegelei met knapperig chocoladekruim (Dollase)

Ingrediënten:
espressopoeder, gehomogeniseerde melk, kappa, suiker, verkruimelde chocoladekoek en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:

Bosvruchten-yoghurtijs met chocolade

Ingrediënten:
bosvruchten, citroensap, pure chocolade, slagroom, suiker en volle yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:

Vanillepudding Speciaal

Ingrediënten:
bourbonvanillesuiker, eidooier, maïzena, melk, pudding, pure chocolade, rum en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Délice von Jivara-Schocolade auf Passionsfruchtenschnee und Bananenkompott / Delice van Jivara-chocolade op passievruchtsneeuw en banaancompote

Ingrediënten:
bananencompotte, bladgoud, chocolade crumble, chocoladespiralen, chocoladezandkoek, guanaja-chocolade, jivara melkchocolade, krokantrolletje, passievruchtensneeuw en room

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

After-Eight-Granité mit warmem Araguani-Schokoladenschaum / After-eight grantié met warme araguani-chocoladeschuim

Ingrediënten:
chocoladeschuim, frambozenjam, munt, pepermuntlikeur en poedersuiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:

Espresso-Schnee mit Birnen-Wacholder-Sorbet / Espressosneeuw met sorbet van peer en jeneverbes

Ingrediënten:
bladgoud, chocoladekrokant, gelatine, hazelnootpraliné, koude espresso, melk, mini muscuvadosavarins, room, sorbet van peer en jeneverbes en sterke espressokoffie

Keuken:
Frans / Duits
Een recept uit  - Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Diner / nagerecht uit Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Marillenknödel - Abrikozennoedels

Keuken:
Duits / Tsjechisch / Oostenrijks
Soort:
vegetarisch