nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / nagerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Mousse au Chocolat mit Tonkabohne, Pistazieneis und gebackener Blätterteigbirne / Chocolademousse met tonkabonen, pistacheijs en gebakken bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeegperen, donkere couverture, eidooier, pistacheijs, slagroom, suiker, tonkabonen en witte rum

Keuken:
Duits
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Quittengeleewürfel mit Ingwerzucker / Kweepeergeleiblokjes met gembersuiker

Ingrediënten:
appelpectine, citroensap, gember, glucosesiroop, kweepeersap en suiker

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegan
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / nagerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Gazpacho von Himbeeren und Paprika mit Basilicumsorbet / Gazpacho van frambozen en paprika met baslicumsorbet

Ingrediënten:
brioche, chilipeper, frambozen, gelatine, rode puntpaprika, suiker, zoete witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / nagerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Frambozenmousse met suikerzand

Ingrediënten:
frambozen, frambozenmousse, muntsiroop, pistaches en suikerzand

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / nagerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Suikerkooitje met aardbeienijs

Ingrediënten:
aardbeien, mangosaus en suikerkooitje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Rijstpudding uit het Zuidwesten

Ingrediënten:
boter, gemalen kaneel, kaneelpijpje, kokoscrème, kokosrasp, kortkorrelige rijst, melk, rozijnen, suiker, vanille-essence en water

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / rijst / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Grillen

Diner / nagerecht uit Grillen:

Beerensandwich - Sandwich met bessen

Ingrediënten:
bosbessen, bruine suiker, ei, kaneel, lemoncurd, pistaches, poedersuiker, sandwichbrood en slagroom

Soort:
barbecue/grill / fruit / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Diner / nagerecht uit de snelle keuken:

Vijgen met schapenkaas

Ingrediënten:
honing, schapenkaas en vijgen

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / nagerecht uit Retour Japan:

Kleine crêpes met Japanse groene-theepoederboter en een jus van sinaasappelsap en passievruchten

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, boter, citroensap, ei, matcha, melk, passievruchten, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, vanille, vanillemerg, zoete rijstwijn en zout

Keuken:
Japans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Couscouscreme mit eingelegten Kirschen / Couscouscrème met ingelegde kersen

Ingrediënten:
appelsap, citroenrasp, citroensap, eiwit, gelatine, ingelegde kersen, room, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, sinaasappels, suiker, vanillepeulen en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
couscous
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / nagerecht uit Retour Japan:

Kleine bitterkoekjes gevuld met groene-thee-citroencrème en gedoopt in chocolade

Ingrediënten:
amandelen, bittere amandelen, chocolade, citroensap, eiwit, fijne kristalsuiker, glucose, kristalsuiker, matcha en poedersuiker

Keuken:
Japans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Reissoufflé mit eingelegtem Steinobst und Orangenblütenwasser / Rijstsoufflé met ingelegde steenvruchten en sinaasappelbloesemwater

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, eiwit, gember, groene kardemompeulen, ingelegde steenvruchten, kaneelstokje, kwark, melk, rijstepap, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rijst / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Echte bananenpudding

Ingrediënten:
bananen, boter, maïzena, melk, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Abrikozen- of perzikenpudding

Ingrediënten:
abrikozen, boter, maïzena, melk, perziken, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
bitterzoete chocolade, boter, maïzena, melk, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Diner / nagerecht uit de snelle keuken:

Wentelteefjes van suikerbrood

Ingrediënten:
boter, eieren, fries suikerbrood en melk

Een recept uit  - de snelle keuken

Diner / nagerecht uit de snelle keuken:

Yoghurt met mango

Ingrediënten:
gemalen kardemom, limoensap, mango's en yoghurt

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Milchreiseis mit Erdbeeren mit Kardamom / Rijstebrei-ijs met aardbeien en kardamom

Ingrediënten:
aardbeien, ei, eidooier, melk, rijstebrij, rijstepap kruidenmix, room, suiker en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Hibiscusgranité mit Zimt-Ingwer-Aroma / Hibiscusgranité met kaneel-gemberaroma

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gedroogde hibiscusbloemen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan / ijs
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Granité mit Minze und grünem Tee / Granité net munt en groene thee

Ingrediënten:
citroenschil, groene thee, munt, sinaasappelschil, suiker en vanillepeul

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan / ijs
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / nagerecht uit Retour Japan:

Japanse roomtruffel

Ingrediënten:
boter, japanse pruimenwijn, matcha, poedersuiker, room, vanillemerg en witte chocolade

Keuken:
Japans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Diner / nagerecht uit de snelle keuken:

Brusselse kermis

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, kokosnootvruchtvlees, witte basterdsuiker en zout

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Dulce de leche

Ingrediënten:
gecondenseerde melk, kaneelstokje, vanillestokje en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Milchpudding mit Quittenragout und Berberitzen / Melkpudding met kweepeerragout en zuurbessen

Ingrediënten:
citroenschil, gelatine, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kweepeerragout, melk, rozenwater, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillpeul

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
pudding