nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Ananas à l'ananas

Ingrediënten:
aalbessen, ananas, ananassaus, ananassorbet, bittere chocolade en munt

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Truffière aux deux chocolats - Parfait van witte en pure chocolade

Ingrediënten:
biscuitgebak, bruine parfait, ei, eidooier, suiker en witte parfait

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gepocheerde vijgen met marsepeinijs

Ingrediënten:
citroen, eidooier, kaneel, kruidnagel, marsepein, melk, rode wijn, room, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vijgen

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Diner / nagerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Geeistes Zitronensoufflé - Citroensoufflé op ijs

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
fruit / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht uit Italiaanse patisserie:

Cassata Siciliana - Siciliaanse chocolade-ricotta dessert

Ingrediënten:
bigarreaux, boter, cake, kristalsuiker, maraschino, pure chocolade, ricotta, slagroom, sterke koffie en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Beerenschmarrn / Bessenschmarren

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, amandelschaafsel, bloem, bruine suiker, gemengde bessen, koolzuurhoudend mineraalwater, margarine, poedersuiker, rijstmeel, sinaasappelrasp, sojamelk, suiker, vanillepoeder, wijnsteenbakpoeder, zetmeel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Griessknödel / Griesmeelnoedels

Ingrediënten:
harde tarwegries, hazelnoten, kaakjes, margarine, munt, paneermeel, panko, rijstmelk, rode pruimen, rode wijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sojamelk, sojayoghurt, steranijs, suiker, witte nougat, zetmeel en zout

Soort:
vegan / noedels
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Rabarbercompote speciaal

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroensap, citroenschil, frambozenlimonadesiroop, kaneel, rabarber, suiker en witte wijn

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Zondige sticky toffeepudding

Ingrediënten:
boter, bruine rum, donkerbruine basterdsuiker, donkere moscovadesuiker, double cream, earl grey thee, kaneel, medjooldadels, nootmuskaat, rietsuiker, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Perenkaramelijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, melk, peren, room en vanille-extract

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Bananenmousse mit Feige und Schokoladensirop / Bananenmousse met vijgen en chocoladesiroop

Ingrediënten:
aalbessen, agartine, banaan, bananensap, cacaopoeder, citroensap, kokosmelk, suiker, vanillepoeder, vegan topping, vijgen en water

Soort:
vegan
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / nagerecht uit Home made zomer:

Honeycomb

Ingrediënten:
baking soda, golden syrup, honing, pure chocolade, suiker en water

Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Diner / nagerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Zitronensorbet - Citroensorbet

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Omelette Vesuvius

Ingrediënten:
cognac en omelette sibérienne

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Appelsorbet met appelchips

Ingrediënten:
appel, appelsap, citroensap, granny smith en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Eggnogtaart

Ingrediënten:
cognac, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine, koffieroom, nootmuskaat, rum, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:

Chocoladetaart met twee soorten noten

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, cacaopoeder, chocolade, ei, kristalsuiker en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Grand marnierijs

Ingrediënten:
ei, grand marnier, sinaasappelrasp, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, kersen, kwark, rietsuiker en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Charlotte-russe

Ingrediënten:
gelatine, eiwit, lange vingers, marasquin, slagroom en suiker

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Mirlitons

Ingrediënten:
boter, eidooier, korstdeeg, oranjebloesemwater, suiker, vanillestokje en vruchtensuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:

Haagse bluf op Groninger hardbrood

Ingrediënten:
bessensap, biscuit, eiwit, groninger hardbroodjes, rode bessen en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Crêpes farcies aux fruits d'été - Gevulde flensjes met zomervruchten

Ingrediënten:
aardbeien, bosaardbeien, bosbessen, flensjes, mango, munt, vanillebavarois en vanillesaus

Keuken:
Frans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Hazelnoottaart met chocolade

Ingrediënten:
00-bloem, bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, hazelnoot, melk en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding