nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Chocolademousse

Ingrediënten:
ei, pure chocolade, slagroom, suiker en water

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Vergeten pudding

Ingrediënten:
aardbeien, boter, bramen, eiwit, passievruchten, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenzuur en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Gemberpudding

Ingrediënten:
gemberpoeder, gestoomde pudding en stemgember

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Jampudding

Ingrediënten:
gestoomde pudding en jam

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hollands kaasplateau

Ingrediënten:
brandnetelkaas, druiven, eikenbladsla, friese nagelkaas, harde geitenkaas, kernhem, oude amsterdammer, vijfkruidenpoeder en walnoten

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Grapefruitgelei met yoghurt

Ingrediënten:
bladgelatine, rode grapefruit, slagroom, suiker, verse munt en yoghurt

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht van Twaalf maanden lekker eten:

Mousse van advocaat en amaretti

Ingrediënten:
advocaat, amarettikoekjes, bladgelatine en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Karamel-roomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, glucosestroop, karamel, melk, slagroom, suiker, vanillescheut en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Glitterdessert van chocola

Ingrediënten:
bloem, boter, crunchie-reep, dubbelkoolzure soda, ei, pure chocolade en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Roomijstaart

Ingrediënten:
bourbon biscuits, chocolade, crunchie-reep, pinda’s en roomijs

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardbeiensorbet - sorbet aux fraises

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, framboos, rode aalbessen, rode vruchten, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Appelcrumble

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, gemalen hazelnoten, kaneel, rietsuiker en rozijnen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Summerpudding

Ingrediënten:
aardbei, bosbessen, bramen, frambozen, poedersuiker, rode bes, slagroom, fruit en witbrood

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Diner / nagerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:

Geitenkaas uit de oven met honing en asperges

Ingrediënten:
geitenkaas, groene asperges, honing, marjolein, roomboter, tijm, toast en witte asperges

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Haagse bluf

Ingrediënten:
bessensap, eiwit en tafelsuiker

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Dokkumer koffie

Ingrediënten:
beerenburg, donkere basterdsuiker, kaneelpoeder, koffie, lichtbruine basterdsuiker en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gemacereerde aardbeien - macerated strawberries

Ingrediënten:
bruine rum, louisiana-aardbeien, poedersuiker en sinaasappel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
fruit
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / nagerecht uit Nopi:

Aardbeienmengelmoes met rozen

Ingrediënten:
aardbeien, crème fraîche, fijne kristalsuiker, gedroogde rozenblaadjes, glucosesiroop, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, mascarpone, meringues, poedersuiker, rozenwater en sumak

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Jan-in-den-zak

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, kaneel, krenten, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Chocoladesemifreddo

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, hazelnoten, poedersuiker, slagroom en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
chocolade / ijs
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Karnemelk-citroenpudding met bessensaus

Ingrediënten:
boerenkarnemelk, citroenrasp, citroensap, gelatine, slagroom, suikerwater, witte basterdsuiker en zwartebessensap

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Drijvende lotuszaadjes - bua loi

Ingrediënten:
jasmijn-essence, kleefrijstebloem, kokosmelk, nam taan peep, palmsuiker, tapioca, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Krokante dessertplakken

Ingrediënten:
filodeeg, boter en suiker