nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / nagerecht uit Italiaans koken:

Citroenzabaglione

Ingrediënten:
bitterkoekjes, citroensap, eierdooiers, marsala, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Frambozenknetterpoeder

Ingrediënten:
citroenzuur, dropstaven, gevriesdroogde frambozen, natriumbicarbonaat en poedersuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, griesmeel, melk, roomboter, sinaasappel, slagroom, suiker, suikerwater, vanillestokje en zwartebessensap

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht uit Italiaanse patisserie:

Ricotta pudding

Ingrediënten:
amaretti di saronno bitterkoekjes, bigarreaux, citroenrasp, ei, kristalsuiker, ricotta, rozijnen, slagroom en stregalikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Zondige sticky toffeepudding

Ingrediënten:
boter, bruine rum, donkerbruine basterdsuiker, donkere moscovadesuiker, double cream, earl grey thee, kaneel, medjooldadels, nootmuskaat, rietsuiker, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Rauwe cashewnotentaart met bramen

Ingrediënten:
bramen, dadels, gember, cashewnoten, havergrutten, honing, kokosolie, pistachenoten, quinoapuffs en rozijnen

Soort:
noten en zaden / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Gateu aux noix et au chocolat - Chocolade-notentaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, biscuitdeeg, chocolade-botercrème, chocoladeglazuur en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Hazelnootparfait

Ingrediënten:
chocoladehazelnootpasta, eidooier, hazelnootpasta, hazelnoten, kokosbloesempoedersuiker, kokosroom, poedersuiker en vanillemerg

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Vlaflip

Ingrediënten:
limonadesiroop, slagroom, vanillevla en yoghurt

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Vanille-Olijfolieparfait

Ingrediënten:
bruine rietsuiker, johannisbroodpitmeel, olijfolie, plantaardige room, sojamelk, vanillepeul en water

Soort:
vegan / ijs
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Maronencrème mit Zitrusfrüchten / Kastanjecrème met citrusfruit

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloedsinaasappel, citroensap, kaneel, mandarijnen, roze grapefruits, sinaasappelsap en tamme kastanjes

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Schokoladen-Kokosmousse mit Passionsfrucht / Chocolade-Kokosmousse met passievrucht

Ingrediënten:
ahornsiroop, bessen, kokosmelk, mokkalikeur, passievruchten, pure chocolade en vegane topping

Soort:
vegan
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / nagerecht uit Spaans koken:

Sinaasappel karamelpudding

Ingrediënten:
ei, eierdooier, melk, sinaasappelschil, slagroom en water

Keuken:
Spaans
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / nagerecht uit Varkensvlees:

Baldon (Taart van varkensbloed)

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, ei, gist, kaneel, melk, rozijnen, suiker, varkensbloed, vijgen en zout

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / nagerecht uit Crumbles en gratins:

Mangogratin

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eierdooier, fijne kristalsuiker, mango en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Diner / nagerecht uit Puur genieten 2:

Cake met peer en gember

Ingrediënten:
ei, gember, kokosbloesemsuiker en peer

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht uit Italiaanse patisserie:

Salame al cioccolato - Chocoladesalami

Ingrediënten:
amandelmeel, amaretti di saronno bitterkoekjes, amaretto, boter, eidooier, petit beurre en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Tarte aux mûres - Bramentaart

Ingrediënten:
bramen, korstdeeg, poedersuiker, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Charlotte-russe

Ingrediënten:
gelatine, eiwit, lange vingers, marasquin, slagroom en suiker

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Diner / nagerecht uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Snelle brownie uit de pan

Ingrediënten:
amandelmelk, cacao, chiazaad, ei, erythritol, glutenvrij bakpoeder, kaneel, koffie, kokosolie, roomboter, stevia, vanillepoeder en zout

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Eggnogtaart

Ingrediënten:
cognac, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine, koffieroom, nootmuskaat, rum, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Yoghurt-griesmeelcake met rozenwatersiroop

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijn griesmeel, rozenwater en yoghurt

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Rijstpudding

Ingrediënten:
kaneelpoeder, melk, rijst en suiker

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gepocheerde vijgen met marsepeinijs

Ingrediënten:
citroen, eidooier, kaneel, kruidnagel, marsepein, melk, rode wijn, room, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vijgen

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch