nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Sinaasappelcrème - crema de naranjas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eierdooier, handsinaasappel, melk, slagroom, vanillesuiker en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Zitronencreme mit karamelisierten Pfirsichspalten / Citroencrème en gekarameliseerde perzikreepjes

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, frambozen, gekarameliseerde perzik, gelatine, kurkuma, melk, munt, room en suiker

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Ananaspudding

Ingrediënten:
ananassap, ananas uit blik, bladgelatine, pudding, slagroom, suiker, vanillesuiker en vanillevla

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Notenparfait

Ingrediënten:
amandellikeur, blanke hazelnoten, chocoladesaus, eidooier, slagroom, suiker en vanillesaus

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Perzikijs met aardbeiensaus

Ingrediënten:
aardbei, basterdsuiker, citroensap, perziken op sap, slagroom en yoghurt

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warm suikergebak met verse vruchtenvla

Ingrediënten:
blauwe druif, bruine basterdsuiker, citroensap, croissantdeeg, kaneel, peer, sinaasappel en vanillevla

Keuken:
Europees
Soort:
fruit
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

In naam van de braam

Ingrediënten:
biscuits, gelatine, bramen, kaapse goudbessen, lange vingers, slagroom, suiker, water en witte chocolade

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Pavlova met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, eiwitten, frambozen, poedersuiker, kaapse goudbessen, limoen, mascarpone, meringues, munt, rode aalbessen en slagroom

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Panna cotta

Ingrediënten:
blaadjes gelatine, frambozen, pistaches, koffieroom, slagroom, suiker en vanillestokje

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / nagerecht uit Trattoria:

Sorbetto al limone

Ingrediënten:
citroen en sinaasappel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Île flottante

Ingrediënten:
eiwitten, poedersuiker, boter, karamelsaus, pinda’s, slagroom en vanillesaus

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Romige kwarkhangop met rood fruit

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, poedersuiker, kwark, lange vingers, limoen, rood fruit, slagroom en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Soesjestaart twee punt nul

Ingrediënten:
poedersuiker, hazelnoten, karamelsaus, parelsuiker, slagroom en soesjes

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Spaans

Diner / nagerecht uit Spaans:

Vederlichte beignets

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, poedersuiker, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Vanille-yoghurtijs

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, kookroom en vanille-extract

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Kersencompote

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kersen en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Sorbet van Chaput St Mauré du Manoir

Ingrediënten:
citroensap, cremodan 64 stabilistor, geitenkaas, chaput st nauré du manoir, glucose, geatomiseerd en suiker

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
cognac, fijne kristalsuiker, melk, slagroom en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Gebakken room-karamelpuddinkjes

Ingrediënten:
citroenrasp, crème fraîche, ei, eierdooier, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / nagerecht uit Trattoria:

Gekarameliseerde vijgentaart

Ingrediënten:
aalbessenjam, ei, ricotta, vanille-essence en vijgen

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / nagerecht uit Spaans kookboek:

Castiliaanse wentelteefjes met honing - torrijas castiliana con miel

Ingrediënten:
ei, honing, kaneel, kaneelstokje, melk, olijfolie, oud witbrood, sherry, sinaasappel en sinaasappelrasp

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rijstrand met rode vruchtensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, aardbei, basmatirijst, citroen, frambozen, rode aalbessen, slagroom, suiker, vanillestokje en zwarte bessen

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Gebakken banaan met gember-notensaus

Ingrediënten:
banaan, boter, gembersiroop, hazelnoten, pecannoten en vanilleijs

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Citrus & honing

Ingrediënten:
amandelpoeder, citroen, eiwitten, honing, poedersuiker, grapefruit, honingraat, kumquats, mascarpone, sesamzaad, sinaasappels, slagroom, tarwemeel, vanillestokje en zout

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch