nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
amaretti koekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Sabayon

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Italiaans / Frans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

gegratineerde bosvruchten met sabayon - gratin di frutti di bosco allo zabaione

Ingrediënten:
aardbei, bosbes, bosvruchten, bramen, citroenrasp, eierdooier, fijne kristalsuiker en grand marnier

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Chocolade-ijs - gelato ai cioccolato

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker, melk en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / chocolade / ijs
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Karamelijs - gelato al caramello

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht uit Noma: a work in progress:

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Ingrediënten:
appelbalsamico, appelsap, bindsla, bladgelatine, druivenpitolie, groenejeneverbessenolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, onrijpe witte aardbeien, zout, zuringsap en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Taart Tatin

Ingrediënten:
appel, goudreinette, basterdsuiker, boter en korstdeeg, zoet

Keuken:
Frans
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Prosecco-sabayon met mangoroomijs

Ingrediënten:
eidooier, koekkruimels, mangoroomijs, prosecco en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pudding / ijs
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Dame Blanche

Ingrediënten:
aardbeibloemetjes, chocoladesaus, chocoladeschijf, chocoladesponscake, chocoladestreuzel, munt, slagroomdoppen en vanille-ijs

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pink melon

Ingrediënten:
basilicum, bouillon van watermeloen, franboos-aardbeienbloemetjes, gegrilde watermeloen, gekonfijte minitomaatjes, gemarineerde balletjes watermeloen, hot lips-bloemetjes, lichhe-rozengelei, lychees, olijfolie, tomatenchutney, tomatenpitjes, tomatenschuimpjes en vlierbloesem

Soort:
vegan
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas met gekarameliseerde banaan, bananenmouse en -sorbet, chocoladepudding en coulis van cacao nibs, pindacrunch, pindaglazuur, bananentuiles en zandgebak met pinda

Ingrediënten:
banaan, gekarameliseerd, bananenmouse, bananensorbet, bananentuiles, cacao nibs-coulis, chocoladepudding, pindacrunch, pindaglazuur, pindakaasmousse en zandgebak met pinda

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Sorbet van jasmijnrijst

Ingrediënten:
basissiroop, jasmijnrijst en melk

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Frittata dolce met kersen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, kersen, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Desserts met basilicumsiroop

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, basilicumsiroop, bessen, meloen, prosecco, tropisch fruit en vanilleroomijs

Soort:
vegetarisch / fruit / ijs
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Chocomoussetaartjes

Ingrediënten:
ei, poedersuiker, pure chocolade en slagroom

Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Aardbeien in champagne

Ingrediënten:
aardbeien, champagne, gember en munt

Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Koffie

Ingrediënten:
chocoladedecoratie, chocoladeglacage, chocolademousse, karamelcrème, karamelglacage, koffieboontjes, koffiemousse, koffieschuimpjes, mascarponekoffiecrème en staafje pure chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Kaviaar en sorbet van meloen met gemarineerde meloenballetjes

Ingrediënten:
algin, calcic, cavaillonmeloensap, decoratieve suikerdruppel van vanilleolie, gemarineerde meloenballetjes, kaviaar van meloen, limoenblaadjes, sorbet van meloen en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Moelleux van chocolade met ganacheparel

Ingrediënten:
chocoladecrunch, chocolademoelleux, chocoladesaus en ganacheparel

Soort:
vegetarisch / chocolade
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Cashewnotenijs

Ingrediënten:
basissiroop, cashew, dooier, glucose, geatomiseerd, koolzaadolie, melk, melkpoeder, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Anglaise van banaan

Ingrediënten:
bananenwater, dooier, gelatine, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Roomijs van vanille, Chocolade en cashewnoten met anglaise van banaan, cremeux van chocolade, Chocolat Velvet, Poeder van chocoladekoek, tuile en gastrique de cepa vieja

Ingrediënten:
anglaise van banaan, cashewnotenijs, chocoladecremeux, chocolade-ijs, chocoladekoek, poeder van, chocolat velvet, gastrique de cepa vieja, roomijs van vanille en tuile

Soort:
sous-vide
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

citroenwaterijs

Ingrediënten:
citroensap, fijne suiker en water

Keuken:
Italiaans / Marokkaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

gevulde dadels

Ingrediënten:
dadels, gemalen amandelen, ongezouten boter, pistachenoten en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / hapjes
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

peren inhoning en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, honing, kaneelstokje, kruidnagel, peer, saffraandraadjes en water

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / fruit