nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tahitische poe - Fruitsalade uit Tahiti

Ingrediënten:
ananas, ananassap, arrowroot, banaan, bruine suiker, kokosroom, mango, meloen, papaya, slagroom en vanillemerg

Keuken:
Tahitiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:

Lycheedessert

Ingrediënten:
bosbessen, lychees op siroop, munt, sesamkoekjes en vanilleroomijs

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Dresdener Eierschecke - Dresdener eier-kwarkcake

Ingrediënten:
cake en ei

Keuken:
Duits
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Frambozen- of aardbeienbavarois

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, eiwit, frambozen, gekonfijte kersen, kristalsuiker, maïzena, melk, rode bessenjam, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Flan de arroz al limon - Rijstpudding met citroen

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, koffieroom, melk, rijst en vruchtensuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
pudding
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Schoko-Quarkkeulchen mit Kirschgrütze - Gefrituurde chocolade-kwarkballetjes met kersenbrei

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / chocolade
Een recept uit  - Grillen

Diner / nagerecht uit Grillen:

Beerensandwich - Sandwich met bessen

Ingrediënten:
bosbessen, bruine suiker, ei, kaneel, lemoncurd, pistaches, poedersuiker, sandwichbrood en slagroom

Soort:
barbecue/grill / fruit / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Rote Grütze

Ingrediënten:
frambozen, maïzena, rode bessen, suiker, vanillestokje en water

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:

Ecclefechan-taart met whisky - gemberroom

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, gedroogde vruchtjes, lichte basterdsuiker, sinaasappel, slagroom, stemgember, gemberstroop, suikerstroop, whisky en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cervelle de canut - Kwark met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, kervel, olie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, verse kaas, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kaas
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Salzburger Nockerln - Soufflée met vanillesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, vanillesuiker en vruchtensuiker

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Pudding met chocolade, sinaasappel en noten

Ingrediënten:
amandel, gestoomde pudding, hazelnoten, sinaasappel en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Kirschenmichel auf edle Art mit Zimtblütensauce und Kirschcompott - Kersenbroodpudding met foeliesaus en kersencompotte

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Rettich-Crème-Brûlée - Creme brulée van witte rammenas

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / nagerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Zemiakové rezance s makon - Aardappelnoedels met maanzaad

Ingrediënten:
aardappelen, boter, castorsuiker, ei, fijn griesmeel, maanzaad en zeezout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / nagerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Wafelttorentje

Ingrediënten:
chocolademousse, frambozen, frambozencoulis, geglazuurde abrikozen, roomijs, slagroom en wafeltjes

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / nagerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Frambozensorbet met vruchtengelei

Ingrediënten:
bosbessen, bosvruchtengelei, bramen, frambozensorbet, munt en zwarte bessen

Soort:
ijs
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tarte des demoiselles Tatin

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, suiker, vruchtensuiker, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Crémets

Ingrediënten:
eiwit, melk, room, verse kaas, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
pudding
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Poires Belle Hélène

Ingrediënten:
gekristalliseerde viooltjes, peer, roomijs, suikerstroop en vanille

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / ijs
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Milchpudding mit Rosenwasser - Melkpudding met rozenwater

Ingrediënten:
bruine boter, gedroogde rozenblaadjes, kataifideeg, maïzena, melk, poedersuiker, rozenwater, suiker, vanillepeul, water en zout

Keuken:
Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / nagerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Gazpacho von Himbeeren und Paprika mit Basilicumsorbet / Gazpacho van frambozen en paprika met baslicumsorbet

Ingrediënten:
brioche, chilipeper, frambozen, gelatine, rode puntpaprika, suiker, zoete witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / nagerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Mousse au Chocolat mit Tonkabohne, Pistazieneis und gebackener Blätterteigbirne / Chocolademousse met tonkabonen, pistacheijs en gebakken bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeegperen, donkere couverture, eidooier, pistacheijs, slagroom, suiker, tonkabonen en witte rum

Keuken:
Duits
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Abrikozen- of perzikenpudding

Ingrediënten:
abrikozen, boter, maïzena, melk, perziken, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch