nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Îles flottante - Karamen-amandelsoufflé

Ingrediënten:
crème anglaise, eiwit, fijne tafelsuiker, praliné, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht uit Down to earth:

Bouillon van citroengras en munt met vers fruit

Ingrediënten:
aalbessen, banaan, citroengras, citroenschil, gelatine, kiwi, mango, olijfolie, verse munt en witte basterdsuiker

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / nagerecht uit Brindisa:

Melocotón cara,elizado con helado de manchego - Gekarameliseerde perzik met manchego-ijs

Ingrediënten:
kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagels, manchego-ijs en perzik

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbei, banketbakkersroom, fijne kristalsuiker, gelatine, lange vingers en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Vacherin met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, aardbeienijs, citroen, schuimpjes en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Aardbeienfrappé

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, ijsblokjes en witte basterdsuiker

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Sinaasappels met sinaasappellikeur

Ingrediënten:
handsinaasappel, sinaasappellikeur en witte basterdsuiker

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Warm geitenkaasje met gekarameliseerde appel

Ingrediënten:
acaciahoning, appel, boter, cider, crottin de chavignol, crottin de méan, extra vergine olijfolie, honingazijn, pijnboompitten, rozemarijn, suiker, tijm, veldsla en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Cherry pudding

Ingrediënten:
boter, cakerozijnen, ei, international, kirsch, melk, ontpitte kersen, sabayon en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marianne Meijerink, Ina van Wijngaarden en M. Meijerink - Wat het Groene Hart schaft

Diner / nagerecht uit Wat het Groene Hart schaft:

Kweepeer in vanillesiroop

Ingrediënten:
citroen, kweeperen, laurier, suiker en vanillestokje

Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Meringue, ijs en roos

Ingrediënten:
framboos, ijs, meringuescherven, roze rozenblaadjes, suikerspin en tropisch fruit

Keuken:
Internationaal / Zuid-Afrikaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:

Vanille Ijs Met Warme Frambozen

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Cerises farcies au sabayon de champagne et à la glace vanille - Gevulde kersen met een champignesabayon en vanilleijs

Ingrediënten:
amandelspijs, champagne, danish kirschberg, dragonblad, eidooier, kaneelstokje, kersen, kirsch, mintblaadjes, minttopjes, rode port, rode wijn, sinaasappelschil, suiker, tuiles, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Ton sut ton de framboises - Frambozen op verschillende manieren bereid

Ingrediënten:
abrikozengelei, banketbakkersroom, bloem, boter, frambozen, frambozencoulis, frambozenmousse, frambozensorbet, hard wenerdeeg, mintblaadjes en witte couverture

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Crème caramel

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fijne suiker, melk en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht uit Made in Sicily :

Riso mantecato - Rijstpudding

Ingrediënten:
amandel, arboriorijst, chocoladechips, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, vanillemerg en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / nagerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Espressoganache met kersensaus

Ingrediënten:
chocolade, 70% cacao, espresso, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, kersen, maïzena, melk, melkchocolade, roomboter en slagroom

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / nagerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Cranachan

Ingrediënten:
frambozen, honing, kristalsuiker, roomboter, slagroom, volkorenhavervlokken en whisky

Keuken:
Nederlands / Schots
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:

Semifreddo met witte truffel uit Alba en gelatine van acaciahoning - semifreddo al tartufo bianco d'Alba con gelatina di miele d'acacia

Ingrediënten:
acaciahoning, bladgelatine, chocolade, eiwit, ricotta, room, suiker en witte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / zuivel / paddenstoelen
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / nagerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Aardbeiengranita

Ingrediënten:
aardbeien, citroen en poedersuiker

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / ijs
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Peren belle Hélène

Ingrediënten:
chocolade, in witte wijn gepocheerde peer, slagroom en vanilleijs

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Feuillantine à la mangue, sauce au miel tiède - Feuilantine met mango en een lauwwarme honingsaus

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, honing, mango, minttopjes, poedersuiker, room, tuiledeeg en vanillesaus

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:

Tarte Tatin

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, suiker, vanillesuiker en zure appel

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Fraise des bois au sabayon de champagne - Bosaardbeitjes met champagnesabayon

Ingrediënten:
bosaardbeien, champagne, eidooier, mint en suiker

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
vegetarisch