nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Struffoli

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, ei, gekonfijte sinaasappel, kristalsuiker, patentbloem, sinaasappel en vloeibare honing

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Kersen-amandelcrumble

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amandel, brosse amandelbiscuits, cantuccini, donkerbruine basterdsuiker, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, morellen, slagroom en vanillestokje

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / nagerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Gula Melaka

Ingrediënten:
dikke kokosmelk, palmsuiker, pandanbladeren, sago en water

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegan
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:

Soufflé met Boeren-Goudse oplegkaas

Ingrediënten:
bloem, boeren-goudse oplegkaas, boter, ei, melk en nootmuskaat

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Zabaglione semifreddo

Ingrediënten:
basterdsuiker, bittere chocolade, ei, espresso, marsala en slagroom

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Parmesan Creme Brúlée

Ingrediënten:
eidooier, muskaatdruifsiroop, parmezaanse kaas, room, suiker, uien en zout

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Güllaç - Ramadanbaklava met rijstpapier

Ingrediënten:
eetbaar rijstpapier, granaatappelpitjes, hazelnoten, melk, pistachenoten, rozenwater en suiker

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Frambozensemifreddo

Ingrediënten:
ei, frambozen, slagroom, suiker en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Chocoladecustard

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, eidooier, maïzena, melk, pure chocolade en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Hindi gögsü - Kalkoenpudding

Ingrediënten:
boter, kalkoenfilet, kaneelpoeder, maïzena, mastiekgom, melk, rijstmeel, suiker en vanillestokje

Keuken:
Turks
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Kersen-anijssorbet met citroenkoekjes

Ingrediënten:
anijslikeur, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kersen, patentbloem, semolina, suiker en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Kahveli supangle - Zuppa Turca met chocoladecustard

Ingrediënten:
chocoladecustard, geroosterde koffiebonen, kahlua, kokosschaafsel, lange vingers, mastieklikeur, pistachenoten, suiker en turkse koffie

Keuken:
Turks
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Gepocheerde kersen met amandelroom

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
fruit
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Rabarberfool met rozenwater

Ingrediënten:
rabarber, rozenwater, slagroom, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit  - Johann Lafer Schokoladen Special, 30 Rezepte

Diner / nagerecht uit Johann Lafer Schokoladen Special, 30 Rezepte:

Kürbiskern-Schokoladen-Parfait mit Heidelbeeren-Kompott / Pompoenpitten-chocoladeparfait met bosbessencompote

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / chocolade
Een recept uit  - Johann Lafer Schokoladen Special, 30 Rezepte

Recept uit Johann Lafer Schokoladen Special, 30 Rezepte:

Kokosmilchreis-Trüffeln - Kokosmelkrijsttruffels

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / bonbons / chocolade
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Gestoomde bosbessencake

Ingrediënten:
bosbessen, bosbessenjam, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, melk, slagroom, vanille extract en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Sinaasappel-amandeltaart met cranberrycompote

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, citroen, cranberries, ei, fijne kristalsuiker, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappel en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / nagerecht uit Turks kookboek:

Muhallebi - Pudding

Ingrediënten:
melk, rijstmeel, suiker en vanille-extract

Keuken:
Turks
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:

Budino di riso dell'Artusi (Rijstpudding a la Artusi)

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroenrasp, cognac, ei, eidooier, gekonfijte vruchten, melk, paprijst, suiker, sultanarozijnen en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / nagerecht uit Mixen mengen malen:

Pavlova van passievrucht

Ingrediënten:
carambola, eiwit, grenadine, kumquats, maïzena, papaja, passievruchtensap, physalis, room, sinaasappelschil, suiker, witte wijnazijn en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / nagerecht uit Jeruzalem:

Kardemomrijstpudding met pistachenoten & rozenwater

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, gecondenseerde melk, kardemompeulen, paprijst, pistachenoten, rozenblaadjes, rozenwater, slagroom, vanillestokje, volle melk en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Hefeparfait mit Mandelstreusel - Gistparfait met amandelstrooisel

Ingrediënten:
aardbeiensaus, amandelstrooisel, citroenmelisse, eiwit, frambozensaus, melk, melkpoeder, melkschuim, room, suiker en gist

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Sinaasappelcharlotte

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gelatine, sinaasappelsap, slagroom, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / pudding