Salzzitronen-Creme mit Kirschen-Rosenwasser-Sorbet / Crème van zoute citroenen met kersen-rozenwatersorbet

Je vindt dit recept op pagina 42 in Rezepte aus 40 jahren .

Keuken:
Spaans
Gang:
nagerecht
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

10 soorten fruit voor salsa

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Vruchtensalade

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Fruitsalade 1

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Bessenpuree

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen