Pêche à le gelée de menthe - Perzik in muntgelei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 53 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fraise des bois au sabayon de champagne - Bosaardbeitjes met champagnesabayon

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley, sorbet van Chaput St Mauré du Manoir en schuim van witte balsamico

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Croquembouche aux fraises des bois - Bavarois van bosaardbeitjes met soesjes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Crêpes farcies aux fruits d'été - Gevulde flensjes met zomervruchten

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan