Birne nach Dr. Jules Guyot, Geeiste Birnenmousse auf Schokoboden / Peer volgens dr. Jules Guyot. Bevroren perenmousse op een bodem van chocolade

Je vindt dit recept op pagina 41 in Rezepte aus 40 jahren .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

10 soorten fruit voor salsa

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bessenpuree

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Vruchtensalade

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Rode terrine van zomervruchten

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta