Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroen, citroensap, gember, groente, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komkommer, kool, korianderzaad, kruiden, kurkuma, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Rauw:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Lunch uit Heerlijk simpel:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten: