Recept uit Sous vide:
Pekel voor varkensbuik
- Ingrediënten:
- inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout
- Soort:
- sous-vide / condiment
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, slagroom, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Maleisie: