Lunch uit Wat je vér haalt is lekker:
Stokbrood met tonijn-banaansalade
- Ingrediënten:
- banaan, bleekselderij, mayonaise, peper, rode paprika, sjalot, sla, stokbrood, tonijn in olie en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- salade / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: