Recept uit L'Art de la table:
Venusschelpen in amandel - peterseliesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bladpeterselie, citroensap, gehakt, nieuwe aardappels, olijfolie, pasta, saffraan, sjalot, knoflook, venusschelpen, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / tussengerecht uit Eten en zo:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Veg!: