Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel en preisoep met wortel of kool
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, groentebouillon, kool, olijfolie, prei, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: