Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Provençaalse witte-wijnmarinade
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, rozemarijn, sjalot, tijm, witte wijn en witte wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, fruit, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Violet kookt:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept uit Vegalicious:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef: