Recept uit Deutsche Küche:
Rode wijn-botersaus
- Ingrediënten:
- boter, laurier, peper, port, sjalotten, spätburgunder, tijm en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Vegalicious:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: