Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeieidooiergistkaneelkarnemelkknoflookkristalsuikernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpoedersuikerroomslagroomsuikeruivanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge sherry, eidooier, eiwit, frituurolie, gelatine, hollandse garnalen, melk, panko, slagroom en tabasco

Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / nagerecht / basisrecept uit Sieb's proefschrift:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, melk, sinaasappelrasp en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eierflan met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, garnalen, melk, nootmuskaat, peper, serranoham, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Kirschsoufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kirsch, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterspritsstaafjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, griessuiker, melk, melkchocolade, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Spoufflé van spinazie, penne en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, koolzaadolie, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oude cheddar, penne, spinazie, ui, volle melk en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met ingebakken chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, chocoladedruppels, eiwit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gekonfijt fruit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Margrietjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gekonfijte krieken, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geflambeerde ijstaart met slagroom en bramen

Ingrediënten:
amandelpoeder, amaretto, bloem, boter, bramen, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, grand marnier, hazelnoot, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, volle melk en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Torronesoufflé - soufflé al torrone

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, italiaanse noga, melk, torrone, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Zoete soufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en vanillescheut

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Bananen-marquise

Ingrediënten:
bananen, bloem, boter, eidooier, eiwit, melk en suiker

Keuken:
Venezolaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Vruchtentaart

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenjam, appel, arachideolie, bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, peer, sinaasappel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde flensjes met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, magere kwark, melk, oude kaas, rauwe ham, slagroom, tijm, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met parelsuiker

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, griessuiker, melk, parelsuiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...