Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Napolitaans gistgebak - babà alla napoletana
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, eierdooier, eiwit, gist, melk, rum, suiker, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek: