Met praliné-crème gevulde soezentaart - paris-brest

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 246 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
koek en gebak

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Marasche - Kersen-amandelbolletjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Warme peer met agavesiroop en geroosterde amandelen en een scheutje biologische yoghurt

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Crunchy banaan

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Honing-amadel cakejes

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands