Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Faking eend met pannenkoekjes
- Ingrediënten:
- bloem, chinees vijfkruidenpoeder, hoisin, knoflook, komkommer, lente ui, sesamolie, sesamzaad, shiitake en sojasaus
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, olie, olijfolie, paksoi, peper, peterselie, plantaardige olie, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Vegalicious:
Bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek: