Recept uit Liever lokaal:
Biet, wortel en oppendoezer ronde met gebakken bot
- Ingrediënten:
- bloem, bot, boter, jonge bietjes, jonge wortel, olie, oppedoezer ronde, peper, platvis, schol en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Buffet / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: