313 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsjalottomatenpureeuivleeswaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe aux choux (Garbure) - Maaltijdsoep van kool

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, chilipoeder, gedroogde witte bonen, hamschijf, knoflook, kool, kruidnagel, laurier, majoraan, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, raapjes, rookspek, stokbrood, tijm, ui, water, witte bonen, witte bonen uit blik, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gefrituurde varkensstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Stevige zeevruchtensoep met migas

Ingrediënten:
babypijlinktvis, bleekselderij, brood, cayennepeper, fino sherry, garnalen, gemalen venkelzaad, gezeefde tomaten, ham, heek, jamón, knoflook, laurierblad, lente ui, mosselen, mul, olijfolie, passata, pikant gerookt paprikapoeder, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, sinaasappelschil, snapper, venusschelp, verse tijm, visbouillon, visfilet, vongole, water, wortel, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis bereiding varkenspootjes

Ingrediënten:
alcohol, knoflook, kruidnagel, laurierblad, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Erwtensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, knolselderij, laurier, prei, spliterwten, tijm, ui, varkensschenkel en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Lunch uit La Mère Brazier:

Hambroodjes

Ingrediënten:
brooddeeg, eidooier, gezouten ham, laurier, port, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensgebraad Matignon

Ingrediënten:
bouillonblokje, champignons, maïszetmeel, peper, preiwit, rode wijn, room, tijm, ui, varkensgebraad, vetstof, witte selderij, wortel en zout

Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Cassoulet met ganzenbouten

Ingrediënten:
buikspek, cannellinibonen, doorregen spek, ganzenbout, ganzenvet, tomaat, paneermeel, peper, poolse worst, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, uien, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrunderstoofpotje

Ingrediënten:
boter, bloem, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurierblaadjes, runderbouillon, preien, runderstoofvlees, sukadelappen, knoflook, uien, vlees en winterpenen

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Chou farci

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, brood, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, peper, peterselie, quatre épices, rundersteak, savooiekool, sjalot, tijm, ui, varkensbuik, varkensschouder, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Provence:

Terrine van wild gevogelte - terrine de gibier à plume

Ingrediënten:
broodkruim, cognac, ei, fazant, gemalen piment, gevogeltelevers, grof zout, houtsnip, karkas van gevogelte, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, patrijs, peper, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, ui, verse tijm, vetspek, wilde eend, wilde vogel, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ovenschotel van vlees met aardappelen - baeckeofe

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Kopkaas

Ingrediënten:
citroensap, foelie, jeneverbessen, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblad, laurierbladeren, peperkorrels, peterselie, preien, suiker, tijm, uien, varkenskop, varkenspoot, water, witte wijn, wittewijnazijn, wortels en zout

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbietgroen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, snijbietloof, tijm, zoete ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pasta met kip

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, bleekselderij, courgette, kipfilet, knoflook, laurier, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, passata, pijnboompitten, prei, rode paprika uit pot, rode spaanse peper, rozemarijn, tijm, volkorenfusilli en wortel

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Mexicaanse kip

Ingrediënten:
bacon, banaan, basmatirijst, cacaopoeder, citroen, doperwt, gedroogde anchopeper, gedroogde chipotlepeper, kipfilet, kippenbouillonblokje, knoflook, komijnzaad, lente-ui, okra, ontbijtspek, pindakaas, pure chocolade, rode paprika, rode spaanse peper, tijm, wortel en zilvervliesrijst

Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Lamsbout met witte bonen

Ingrediënten:
bouquet garni, knoflook, kruidnagel, lamsbout, olijfolie, rookspek, tijmbloemen, ui, witte bonen, wortel en zoete witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...