Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Kalfsfilet met cabrales - ternera al cabrales
- Ingrediënten:
- boter, brandewijn, cabrales, champignon, kalfsfilet, olijfolie, runderbouillon en slagroom
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks: