Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Hele vis in een zoutkorst
- Ingrediënten:
- eiwit, grof tafelzout, olijfolie, rozemarijn, tijm en zeebrasems
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Yo Kids:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Spaanse keuken: