72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoneekhoorntjesbroodeigedroogd eekhoorntjesbroodgroentebouillonknoflookkoriandernootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode paprikasjalotslagroomspinazietijmuiwitte wijnwortelzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bulgurchili

Ingrediënten:
bulgur, champignons, chilipeper, koriander, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode kidneybonen, rode paprika, runderbouillonblokje, sojasaus, tijm, tomatensap, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bulgur met rode paprika

Ingrediënten:
bulgur, champignons, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tijm, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Ravioli met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gevogelteglace, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, slagroom en zout

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Tagliatelle met gebakken foie gras

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eendenlever, ganzenlever, gevogelteglace, gezouten boter, olijfolie, tagliatelle, truffel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met mosselen

Ingrediënten:
boter, champignons, knoflook, margarine, mosselen, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, uienpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 2 - bahmi djawa 2

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, chinese mie, djahé, groene spaanse peper, hollandse garnalen, kippenbout, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sambal badjak, sambal oelek, ui, verse bieslook en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bami goreng

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, gember, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, koolblad, lichte sojasaus, mie, olie, peper, prei, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Provençaalse rissoles

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, citroensap, ei, eierdooier, kippenvlees, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, patentbloem, peper, persillade, provençaalse kruiden, tapenade, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / frituur
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Lasagne bolognese - lasagne alla bolognese

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde paddenstoelen, lasagnevellen, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles