- Pasta!

Pasta!

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pasta!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

pasta!
UNLIMITED
Pasta - bij het horen van het woord loopt het water al in de mond en wanen we ons op een Italiaans terras. De échte pasta wordt gemaakt van harde tarwe, ook wel durumtarwe genoemd. Deze tarwe wordt fijngemalen en is zelfs dan ietwat korrelig. Hierdoor blijft de pasta na het al dente koken stevig.
Pasta is unlimited. Alleen al door de soorten die verkrijgbaar zijn: spaghetti, macaroni, linguine, tagliatelle, ravioli, tortellini, fusilli, farfalle, penne en ga zo maar door. Dan hebben we het nog niet eens gehad over al die lekkere pastasauzen, al dan niet in combinatie met vlees of vis.
In dit boek vind je recepten als pasta met knoflookolie en gamba’s, ravioli met ricotta en spinazie, cannelloni met prei en garnalen, pasta pesto, lasagne en penne met voorjaarsgroenten. Het is een greep uit de heerlijke combinaties van pasta, waarbij elke hap opnieuw de Italiaanse zon in huis haalt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken