187 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineboterbroodjeeifruitgroentekaaskikkererwtenknoflookkomkommerkruidennotenolieolijfoliepaprikapeperpeterselietomaatuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Les 1: Leren fermenteren met Love My Salad

Ingrediënten:
alcohol, augurk, azijnzuur, bier, brood, camembert, chocolade, drinkyoghurt, eiwit, eiwitten, gist, groente, groenten, kaas, kefir, kimchi, melkzuur, miso, roquefort, soja, sojasaus, tempeh, water, wijn, zetmeel, zuurdesembrood en zuurkool

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Bonen op toast

Ingrediënten:
bonen, brood, groenten, passievruchten, rabarber, spekreepjes, bleekselderij, stroop, tomaten, ui, water, zout en zwarte peper

Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Kaasfondue met bier

Ingrediënten:
bier, broccoli, champignons, emmentaler, groenten, gruyère, limoensap, maïzena, nootmuskaat, paprika, parmezaanse kaas, peper, knoflook en turks brood

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:

Tomatencrostini

Ingrediënten:
mozzarella, groenten, lente-ui, olie, stokbrood, suiker, tomaten, wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Broodsoep - pancotto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, ei, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, laurierblad, oud brood, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Balletjes van restjes pot-au-feu

Ingrediënten:
broodkruim, cornichons, ei, groenten, knoflook, olijfoie, bladpeterselie, pompoenpitten, pot-au-feu vlees, biet, vleesresten en worcestershiresaus

Soort:
vlees / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Kaasfondue met tomaten

Ingrediënten:
tomaat, groenten, harde kaas, jenever, knoflook, maïszetmeel, olijfolie, peper, pils, sjalot en stokbrood

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Wintergroenten van de bakplaat met Specerijenboter

Ingrediënten:
aardperen, brood, cayennepeper, feta, boter, griekse yoghurt, groenten, kaneelpoeder, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, mosterdzaad, pastinaak, sinaasappels, honing, uien, venkelzaad, winterwortel, wortelgroenten, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...