Gefrituurde bloemkoolpartjes in beslag van ei en broodkruim

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 389 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chou-fleur à la Mornay, gratiné - Gegratineerde bloemkool met kaassaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Polpettine di cavolfiore - Bloemkoolballetjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Chou-fleur en verdure - Bloemkoolpuree met waterkers en room

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bloemkool met bruine botersaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken