Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Brood bakken voor Dummies, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In dit boek vind je meer dan honderd recepten, variërend van witbrood en zuurdesembrood tot koolhydraatarm brood en brood zonder gluten.
Joke Reijnders schreef meer dan dertig boeken, waaronder ‘Koken voor Dummies’. Nele De Doncker en Stefaan Dumon volgden een opleiding voor bakker in België. Inmiddels wonen ze in Normandië, waar ze hun brood bakken in een 17e-eeuwse leemoven en verkopen op regionale markten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.