Recept uit Deutsche Küche:
Aardappelfond
- Ingrediënten:
- gevogeltefond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, tijm, vastkokende aardappel en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Luilekkerland:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: