965 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeieidooiereiwitkaneelknoflooklauriermelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiricottaroomslagroomspinaziesuikertijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gnocchi van ricotta

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde tomaat op olie, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Doperwtjessoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwtjes, ei, eiwit, foelie, gruyère, nootmuskaat en volle melk

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Vis- en porcinipastei

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, double cream, gedroogde porcini, gerookte schelvis, kabeljauw, laurier, nootmuskaat, visbouillon, volle melk en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, ei, melk, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De geur van witte rijst:

Spekkoek van tante

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen anijs, gemalen kardemom, gemalen kruidnagel, kaneel, lichte basterdsuiker, nootmuskaat, pandanextract en vanillesuiker

Keuken:
Indisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Bosbessen-karnemelktaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbessen, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, nootmuskaat en rietsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Peperbrood

Ingrediënten:
acaciahoning, amandel, bloem, gekonfijte citrusschil, hazelnoten, kaneel, korianderzaad, muskaatrozijnen, nootmuskaat, cacao, peper, pijnboompitten, vin santo en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Recept uit Maak van de noot een deugd:

Oerpepernoten

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, ei, kaneelpoeder, kardemom, muntokpeper, nootmuskaat, rietsuiker, specerijen, staartpeper en sukade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Basisrecept uit Italië:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, nootmuskaat en parmigiano-reggiano

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

I Gnudi - Naakte ravioli

Ingrediënten:
bloem, boter, nootmuskaat, parmigiano-reggiano, ricotta en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kaaspoffertjes

Ingrediënten:
bloem, gemalen kaas, nootmuskaat, peper, smeerkaas, vetstof, water en zout

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / kaas
Haal meer recepten op...