718 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroendragondroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeperslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, azijn, bladpeterselie, bleekselderijblad, citroensap, groene olijven, kappers, knoflook, mayonaise, mosterd, sjalot, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Guacamole alla montali

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, cannellinibonen, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, maïskorrels, rode paprika, sjalot, tabasco en tomaat

Keuken:
Mexicaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Beurre café de Paris

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, gedroogde provencaalse kruiden, kappertjes, kerriepoeder, mild paprikapoeder, mosterd, peterselie, sjalot, tomatenpuree en worcestershiresaus

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / samengestelde boter
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Varkenshaas met koffie, wilde rijst en rodekoolsla

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst

Soort:
sous-vide
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Verse tomatensoep met orzo en gruyerecroutons

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gruyère, honing, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, orzo, oud stokbrood, sjalot, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Venkel-gort-"risotto"

Ingrediënten:
amandelmoes, citroensap, gladde peterselie, groentebouillon, hazelnootmoes, hazelnoten, noilly prat, olijfolie, parelgort, sjalot, venkel, venkelzaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hollandaise

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, laurier, peterselie, sjalot, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

De uienfamilie

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, berkenwijn, boteremulsie, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, honing, kippenbouillon, laurierblaadjes, look-zonder-look, peterselie, prästost, sjalotjes, tapiocaparels, tijm, uien, witte uien, zittauer-uien en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Kappertjessaus met sjalotjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, kappertje, magere room, milde mosterd, peterselie, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pilzsauce - Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boschampignons, boter, cantharellen, citroensap, doorregen spek, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleten, kastanjechampignons, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gegrilde sint-jakobsschelpen - vieiras de Vigo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelpen, sjalot, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Basis bonensla met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde bonen, linzen, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, sjalot, spliterwten, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Entrecôte Villette

Ingrediënten:
boter, citroensap, entrecote, grof zeezout, sjalot, verse peterselie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...