Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Fond en bouillon
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, runderschenkel, rundvlees, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rund, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Mixen mengen malen:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Jamie's dinners:
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Food & Friends:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence: