Recept van Lovemyfood.nl:
Langzaam gegaarde kalfswang in rode wijn - Lovemyfood.nl
- Ingrediënten:
- gedroogde tijm, kalfswangen, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagels, laurierblaadje, peterselie, rode wijn, ui, water en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen: