Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Tuinbonen met lente-ui op Sichuanese wijze
- Ingrediënten:
- ingelegde mosterdkool (ya cai), knoflook, lente-ui, olie, sichuanpeper en tuinbonen
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sambal oelek, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: