Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit The big green egg book:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Recept uit Noma:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Casa Moro:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg: