Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, slagroom, spinazie, suiker, ui, walnoten, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: