Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, gember, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sous vide: