Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zuurkool, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Eten in Italie: