Recept uit De herenkookclub:
Bisque d'homard
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, karkas van kreeft, olijfolie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot: