Recept uit Lekker Hollands:
Preisoep met Zeeuwse oesters
- Ingrediënten:
- boter, kruimige aardappel, prei, slagroom, ui, versgemalen zwarte peper en zeeuwse oesters
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: