Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Avondmaal uit Noedels:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Simpel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Simpel:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: