Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Japanse omelet
- Ingrediënten:
- beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, knoflook, koriander, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit I love groente:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!: