Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Tagine with Pickled Figs
- Ingrediënten:
- bruine kippenfond, citroensap, gemalen kaneel, gembersap, honing, ingemaakte citroenschil, ingemaakte vijgen, olie, saffraan en zoete ui
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit I love groente:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Picknick / diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Bonen!:
Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie: