Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Gebraden kip
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, kip, knoflook, marjolein, rozemarijn, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, salie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: