Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Gebakken girolles met duxelle
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, fleur de sel, girolles, knoflook, laurier, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Kooktechnieken:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: