Recept van Onze Franse keuken:
Selderijsoep met kerrie-appel 'croutons'
- Ingrediënten:
- croutons, goudreinet, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, boter, knolselderij, laurierblaadje, bleekselderij, tijmblaadjes, uien, peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Lunch / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: